Despre Noi

Cine Suntem?

Doi prieteni si o idee. Asa a inceput totul.

Inca din prima zi am incercat sa cream ceva cu adevarat special pentru a ajunge in atentia clientilor nostri si pentru a fi aproape de ei in orice moment. Asa a luat nastere conceptul Tr’eat – Meniuri Simply Fresh, perfect pentru orice moment al zilei oriunde te-ai afla.

Pe aceeasi idee, ne-am propus sa surprindem. Cu fiecare produs, cu fiecare componenta sa putem realiza ceva extraordinar de care sa te poti bucura din momentul in care te gandesti la noi. Si cum noi ne gandim la tine, ti-am pregatit cate o surpriza culinara prin fiecare fel de mancare pregatit proaspat si fresh.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne alegi pe noi. Suntem doar la un telefon distanta oricand.

De-a lungul timpului, am invatat ca responsabilitatea fata de clientii nostri este principala noastra valoare. De asemenea, pentru a ne indeplini acest scop, folosim doar ingrediente de calitate superioara, combinate in retete inovative si pline de savoare. Pasiunea pentru preparatele culinare este ceva rar, insa noi reusim sa ti-o transmitem si tie prin munca noastra de zi cu zi.

Avem o gama diversificata larga din care sa poti alege. Din acest motiv, putem sa-ti suplinim orice masa in decursul unei zile. De la mic dejun la cina, de la gustari la deserturi, toate sunt delicioase, iar cand le vei vedea, vei fi surprins inainte sa le gusti. Pentru ca adevarata calitatea se observa si in modul in care arata, mancarurile noastre iti vor face pofta din momentul in care le vei comanda.

Pe parcursul acestei experiente nu mai suntem doar o echipa, am devenit o familie. Din ea faci parte si tu, cel care ne ajuti sa devenim mai buni cu fiecare zi ce trece. Perfectionam retetele, ne extindem si ne perfectionam pentru a-ti putea transmite o satisfactie si o placere din ce in ce mai mare de fiecare data cand gusti produsele noastre. Le poti alege, le poti schimba oriunde ai fi, iar noi vom avea grija sa primesti totul intr-un timp scurt si, cu toate acestea, sa ai parte de calitate, cantitate si un pret echitabil.

Nu exista compromisuri cand vine vorba de mancare, motiv pentru care nici tu nu vei fi nevoit sa faci unul. Alege-ne cu incredere in orice moment, iar noi vom fi acolo pentru tine.

ro_RORomanian
ro_RORomanian